DadoLab ST2 merilec hitrosti in pretoka

DadoLab ST2 merilec hitrosti in pretoka
Free

DadoLab ST2 merilec hitrosti in pretoka

ST2 je merilnik hitrosti emisij in pretoka, kompatibilen z vsemi Pitot cevmi in termoelementi, ki so na voljo na trgu.

Je edinstven tovrstni instrument in rezultat razvoja, katerega namen je bil ustvariti rešitev za vrednotenje izokinetičnih pogojev, hkrati pa ima ima tudi manjše dimenzije in težo, za enostavnejše rokovanje na višini.

ST2 je v skladu z zahtevami, ki jih določajo standardi kot sta EPA M1 in 2 ali EN16911: 2013 in CEN / TR 17078: 2017 za pozicioniranje vzorčnih točk po EN15259.

Poleg ocene profila hitrosti emisij, se ST2 lahko uporablja v kombinaciji z ustreznim vzorčevalnikom za izvedbo izokinetičnega vzorčenja v skladu z EN13284: 2017, ISO9096: 2017 ali EPA5/17.

ST2 merilnik je možno enostavno pritrditi na sondo CP2 kar omogoča proste roke za druga opravila. Ko je merilnik pritrjen na sondo, je povezava izvedena z nekaj centimetrov dolgim kablom in zato ni potrebno prenašati dolgih in težkih kablov v dimnik.

 

 

Proizvajalec: DadoLab
Dobavni rok: po dogovoru

Vas zanima več? Pošljite nam sporočilo

Značilnosti

ST2 vključuje napredne računske funkcije izokinetičnega vzorčevalnika ST5, kot je npr. nastavitev učinka stene (WAF) in izračun položaja sonde.

Možno je tudi programiranje podatkov za dimnik ali Pitot podatkov v aplikaciji ter prenos knjižnic v instrument.

Poleg tega ima ST2 vgrajen digitalni kotomer za oceno kota vrtinčenja. Senzor se lahko postavi na ničlo v poljubnem položaju, kar omogoča enostavne in hitre meritve kota.

ST2 omogoča shranjevanja zgodovine kalibracij senzorjev temperature in tlaka ter omogoča  proceduro za test tesnosti.

 

Konstrukcija

Strojna in programska oprema je bila razvita z upoštevanjem težkih pogojev delovanja na dimniku in zahtevami za uporabo, kot so robustnost, zanesljivost in majhna poraba energije.

Enota je opremljena z novim oled zaslonom, ki nudi visoko vidljivost in nizko porabo energije, in lahko litij-ionsko baterijo, ki zmore napajanje enote za približno 8 ur neprekinjenega delovanja.

ST2 je edinstven tudi po komunikaciji, zmogljivosti in načinu delovanja. Opremljen je z brezžično povezavo, ki omogoča daljinsko in hitro upravljanje s pomočjo brezplačne DadoLab aplikacije, nameščena na pametnem telefonu.

Aplikacija omogoča programiranje knjižnic na daljavo ter prenos podatkov meritev na mobilni telefon in z e-pošto naprej direktno v pisarno ali laboratorij.

 

Tehnične specifikacije

General 
Operation conditions-20 ÷ 40°C
Stock conditions-10 ÷ 50°C 95% RH
Display1.3” OLED
CommunicationWireless
Internal memory8MB
Power supply5V/2A
MaterialsABS with rubber on borders
KeyboardPolycarbonate, tactile effect keys
Weight350g
Sensors 
DIFFERENTIAL PRESSURE
dP pitot-100 ÷ 1000 Pa
Hysteresis/Linearity0.25 %F.S.
AccuracyBetter than 1% (± 2 Pa)
Resolution0.01 Pa
ABSOLUTE PRESSURE
Static/barometric10 ÷ 105 kPa
Hysteresis/Linearity0.25 % F.S.
AccuracyBetter than 1% (± 0.25kPa)
Resolution0.01 kPa
TEMPERATURE
StackThermocouple K type
Range-20 + 1200°C
Resolution0.01°C
Accuracy1% (± 0.4°C)