CEM MARS 6 za ekstrakcijo

CEM MARS 6 za ekstrakcijo
Free

CEM MARS 6 za ekstrakcijo

Mikrovalovni sistem za paralelno ekstrakcijo serije vzorcev.

MARS 6 je napreden mikrovalovni sistem, ki ga je mogoče konfigurirati v sistem za ekstrakcijo s topili. Omogoča ekstrakcijo do 40 vzorcev hkrati in je idealna rešitev za laboratorije z veliko vzorci.

Lastnosti:
• Ekstrakcija do 40 vzorcev v samo 25 min.
• 95% manjša poraba topila v primerjavi s Soxhlet ekstrakcijo.
• Senzorji za nadzor števila posod in ustrezen dovod moči.
• Fleksibilna zasnova omogoča uporabo različnih posod.

 

Proizvajalec: CEM

Vas zanima več? Pošljite nam sporočilo

Brošure

CEM MARS 6 za ekstrakcijo

Povezava na spletno stran proizvajalca

Uradna predstavitev proizvajalca

One Touch – Vnaprej nameščene metode z enim dotikom

Z izbiro opcije OneTouch na zaslonu Mars 6 za ekstrakcijo lahko izbirate med vnaprej nameščenimi metodami. Sistem sam zazna tip posode, ki jo uporabljate, prešteje posode in temu ustrezno prilagodi moč mikrovalov ter izvede ekstrakcijo.

 

Prihranite čas in znižajte stroške z mikrovalovno ekstrakcijo

Mars 6 za ekstrakcijo lahko pripravi do 40 vzorcev v eni seriji v 25 min, kar zagotavlja najboljšo storilnost in manjše stroške. Sistemski nadzor temperature posod in patentirana tehnologija PowerMAX omogočata popolni nadzor, tehnologija OneTouch pa zagotavlja izjemno enostavno uporabo.

 

Posode MARSXpress

75 ml posoda MARSXpress je odlična izbira za USEPA 3546. Omogoča ekstrakcijo vzorcev do 20g. Preprosta 3-delna zasnova omogoča, da so posode zelo enostavne za uporabo.

 

Posode MARSXpress Plus z dodatnimi steklenimi vložki

Posoda MARSXpress Plus ima volumen 110 ml, kar omogoča ekstrakcijo vzorcev do 30g. Uporabimo jih lahko s steklenim vložkom za enkratno uporabo, s čimer se izognemo koraku pranja med različnimi serijami. Poleg tega steklena obloga ščiti posodo Teflon® in podaljša njeno življenjsko dobo.

 

Dodatki in potrošni material

Dodaten pribor za mikrovalovno ekstrakcijo je zasnovan tako, da vam olajša delo v laboratoriju. Na razpolago so priročni dodatki za tehtanje vzorcev, zapiranje in odpiranje posod, natančno merjenje temperature itd.