Vpliv koronavirusa na Merel d.o.o. – še naprej se lahko zanesete na nas!

Spoštovani,

Trenutno stanje je naš novi vsakdan in v podjetju Merel smo se prilagodili novim pogojem.

Sprejeli smo vse potrebne ukrepe za aktivno zajezitev koronavirusa, pa tudi, da zagotovimo kar se da nemoteno delovanje vaše opreme:

  • Ustvarili smo manjšo in specializirano servisno skupino, ki je opremljena z osebno zaščitno opremo (maske, halje za enkratno uporabo, rokavice, očala in osebnim razkužilom).
  • Uvedli smo nova, stroga pravila za rokovanje z orodjem, standardi in rezervnimi deli.
  • Večina zaposlenih dela od doma, kar še dodatno prispeva k nezmožnosti srečevanja na delovnem mestu.

Prav tako smo vsi, ki bomo prihajali v stik z vami, striktno zavezani družbeni odgovornosti tudi izven delovnega časa in spoštujemo vse zakonske obveznosti, kot tudi priporočila stroke. Smo pa zahtevni tudi do vas in od vseh naših strank pričakujemo, da imajo sprejete ukrepe proti zajezitvi virusa, ki bodo vzajemno čuvali vaše in naše
zdravje.

Naša logistika, v tesnem sodelovanju z našimi špediterskimi partnerji še naprej dostavlja vaša naročila brez večjih zamud, zaradi česar vam blago dostavljamo pravočasno in zanesljivo.


Ker smo odvisni tudi od mednarodnih transportnih sistemov in nacionalnih zahtev, pa se lahko pri dostavi v prihodnosti pojavijo zamude.


Vaše kontaktne osebe vam bodo še naprej na voljo preko mobilnih telefonov in elektronskih sporočil. Če imate povpraševanja, zahteve za servis ali preprosto želite kakšne informacije, se lahko brez zadržkov obrnete nanje.

Zahvaljujemo se vam za vaše zaupanje. Ostanite zdravi!

Lep pozdrav,

Matjaž Golič, direktor